WRC: Hyundai amb tot al RallyRACC 2021

Atravesant un mal moment amb quatre retirades consecutives en tres cotxes diferents (WRC, R5 i Rally2), Oliver Solberg podrà tornar a la classe reina el mes que ve a Catalunya (del 14 al 17 d’octubre)

Per a aquesta tornada, la tasca del jove suec no serà fàcil ja que afrontarà el seu primer ral·li sobre asfalt al volant del Hyundai i20 Coupe WRC. El juny passat, però, el suec va poder deixar la seva empremta amb aquesta muntura a l’asfalt italià del Ral·li Di Alba.

“Informació increïble per compartir amb vosaltres avui mateix! Tornarem al Hyundai i20 Coupe WRC per al Rally de Catalunya. Faré el meu debut oficial amb el WRC sobre l’asfalt i fer-ho en aquestes carreteres i davant de milers d’espectadors increïbles és realment especial. És un altre somni fet realitat i agraeixo realment a Andrea (Adamo) i Hyundai Motorsport aquesta oportunitat».

Oliver Solberg

Oliver Solberg es troba en una posició excel·lent per conduir un Hyundai i20 Rally1 la propera temporada. Amb el fabricant coreà des del 2014, Dani Sordo està a punt de renovar el seu contracte i es fàcil d’imaginar que el pilot càntabre compartirà el tercer cotxe amb el pilot suec.

Suninen i Huttunen amb el nou Rally2

Fa uns dies es va anunciar sorprenentment que Teemu Suninen sortiria amb efecte immediat de M-Sport Ford. Ara s’ha confirmat oficialment que s’incorporarà a les files de Hyundai Motorsport, amb el seu debut previst del 14 al 17 d’octubre al Ral·li de Catalunya entre els WRC 2.

La marca sud-coreana ha fet l’anunci, però no ha deixat clar si es tractarà d’una participació esporàdica o de l’avantsala de la possibilitat d’una col·laboració més regular entre Suninen i Hyundai, en un moment en què el pilot encara no té plans anunciats per al 2022 .

A les xarxes socials, Suninen va respondre a aquesta oportunitat:

Una gran notícia, ens unirem a Hyundai Motorsport! Hyundai Motorsport és conegut com un gran equip amb una moral d’equip forta, una mentalitat professional i motivadora. Tot l’equip sempre s’ha orientat cap a bons resultats a WRC i també a WRC 2. És fantàstic formar part d’aquest gran equip i estic desitjant tota l’experiència i aconseguir els resultats a WRC 2 amb el nou Hyundai i20 N Rally2 al Rally de Catalunya en dues setmanes ‘.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments