RAIDS: Audi fica al límit el RS Q e-tron al desert del Marroc

Audi intensifica els preparatius per al retorn al Dakar el 2022 i recentment va estar al Marroc provant durant gairebé dues setmanes en condicions extremes. El RS Q e-tron va haver d’afrontar el desert i la calor, així com les tempestes de sorra que van complicar la feina. A bord hi havia tots els pilots: Carlos Sainz, Mattias Ekström i Stéphane Peterhansel.

Sven Quandt, líder de l’equip de Q Motorsport, va parlar d’aquestes proves en un comunicat, admetent que hi havia alguns problemes que no sorprenen en aquesta etapa:

“De vegades el termòmetre pujava molt per sobre dels 40 ° C. Les tempestes de sorra també van dificultar les proves. A més, com era d’esperar, van sorgir alguns problemes nous a altes temperatures, que van provocar reiteradament interrupcions de la prova i que s’havien de resoldre abans de la següent prova ”.

Segons Andreas Roos, director de projectes de fàbrica d’Audi Sport, hi va haver modificacions al cotxe per donar més espai als pilots i navegants. Pel que fa al fet de provar amb calor, va explicar:

“Esperem temperatures molt més baixes al Dakar. Tot i això, vam provar deliberadament el nostre concepte al Marroc en les condicions més extremes. Components com el MGU, per exemple, no van ser dissenyats per utilitzar-se en entorns tan càlids, però el sistema motriu i altres components també van ser empesos fins als límits o fins i tot més enllà per la calor. Les dades que vam obtenir al Marroc són valuoses, però també ens demostren que encara tenim molt a fer abans del Dakar i que no ens queda molt de temps ”.

El responsable va continuar:

Es tracta d’una gestió òptima de la temperatura i de poder demanar el màxim rendiment de la bateria. Aquí és on estem aprenent de cada prova. I és precisament per això que anem al desert amb una unitat electrificada: guanyem una experiència increïble que compartim amb els nostres companys de desenvolupament de vehicles de carretera.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments