WRC: Finlàndia, dos anys més assegurats

Cancel·lat la temporada passada a causa de COVID-19, i excepcionalment situat a principis d’octubre, el Ral·li de Finlàndia tornarà a les seves dates habituals el 2022 i el 2023, com a mínim.

A la guia oficial de l’espectador de l’esdeveniment, publicada dimecres, ens vam assabentar que hi ha previst un acord de pròrroga entre el promotor del campionat mundial de ral·li i AKK Sports Oy, l’empresa organitzadora d’aquest esdeveniment.

Aquesta signatura està prevista per al dijous 30 de setembre a Jyväskylä amb un contracte de dos anys, sent aquest esdeveniment el llançament perfecte per a la 70a edició d’aquest mítica prova.

Segons la informació publicada en aquesta guia, el Ral·li de Finlàndia tornarà al seu lloc habitual al calendari l’any vinent, situant-se per darrere del Ral·li d’Estònia, és a dir, a finals de juliol o principis d’agost. Amb nou esdeveniments al calendari del 2022 confirmats fins al juliol, Finlàndia s’uneix al calendari de la propera temporada. És probable que tres països més s’adaptin al calendari del 2022 amb Croàcia, Irlanda del Nord, Austràlia i Nova Zelanda com a principals candidats potencials per a aquests llocs.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share