WRC: Lappi el preferit de Latvala per a l’equip Toyota del 2022

Toyota encara no té tancada la seva formació de pilots per l’any vinent. La sortida de Sébastien Ogier deixa un lloc obert al costat d’Elfyn Evans i Kalle Rovanperä, i Esapekka Lappi es perfila com un fort candidat a compartir un programa parcial amb el francès, en el que seria un retorn al campionat.

El finlandès estarà en un Yaris al Ral·li de Finlàndia en poc més d’una setmana. El líder de l’equip Toyota, Jari-Matti Latvala, ha confirmat a Motorsport.com que el seu compatriota està ben situat per ser una oportunitat el 2022:

Per descomptat, hem estat avaluant altres pilots i també tenim l’oportunitat d’Esapekka. Lappi té la millor posició per estar l’equip l’any vinent, però encara hi ha molts pilots fora de lloc que podríem tenir per a l’any vinent, així que encara hi ha pilots al mercat ”.

Segons Latvala, una bona actuació de Lappi a Finlàndia podria pesar a l’hora de decidir:

Realment espero que Esapekka faci una bona carrera i, per descomptat, ajudarà a la nostra decisió

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments