WRC: Qui seurà Hyundai en el tercer cotxe al 2022?

Hyundai encara té un lloc indefinit a la seva llista de pilots per al 2022. Ott Tänak i Thierry Neuville es van renovar el maig passat, però el tercer i20 Coupé Rally1 encara no té propietari. Actualment la decisió està entre Craig Breen i Dani Sordo, amb programes parcials per a cadascun.

D’altra banda, el fabricant sud-coreà té a les seves files joves prometedors com Jari Huttunen o Oliver Solberg al WRC 2. Andrea Adamo, director de l’equip de Hyundai, va dir a dirtfish.com que les decisions sobre el tercer cotxe es poden prendre després de Finlàndia:

“Crec que després de Finlàndia decidirem què fer, també perquè tinc molts pensaments i molts dubtes sobre això”.

El que no està fora de dubte és que, amb la introducció d’una nova generació de cotxes –els híbrids Rally1–, el tercer Hyundai es convertirà en permanent:

“No estic segur de què fer perquè, tal com ho entenc, el cotxe de l’any que ve serà una bèstia diferent dels actuals. I he de dir que és molt més complicat d’utilitzar amb estratègies, com gestionar l’energia híbrida, etc. Per tant, no sé si de vegades una posició de sortida avantatjosa serà un gran avantatge pel que fa al coneixement del cotxe.

En els darrers dies, el pilot amb resideència a Andorra va fer balanç a Autosport i va especificar que, si la seva aventura continués amb Hyundai, tornaria a ser un programa parcial, com ho és des de la temporada 2018.

Ara mateix només em concentro en les properes curses. Són molt importants per a nosaltres i el calendari és força ocupat, però després analitzarem què podem fer l’any vinent. Si faig alguna cosa, el contracte tindrà les mateixes condicions que ara.

Compartint el tercer cotxe amb el pilot càntabre durant dues temporades, Craig Breen té l’objectiu d’aconseguir un programa complet per al 2022, però per Hyundai aquest contracte no és possible.

“És clar que Craig creu que es mereix una temporada completa. També és clar que Hyundai no podrà oferir-li una temporada completa “,

Va confirmar el director de l’equip de Hyundai, Andrea Adamo.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share