CATALUNYA: Prèvia Ral·li Vidreres – Maçanet de la Selva 2021

Un nou cap de setmana per endavant i nova prova a casa nostra. El ritme d’aquest final d’any està sent frenètic, les curses s’amunteguen setmana rere setmana i els aficionats veiem la llum al final d’aquest túnel que tant s’ha allargat.

L’escuderia gironina Peu a Baix ha pogut treure endavant una nova prova del calendari de terra, el Ral·li Vidreres – Maçanet de La Selva, en un campionat que viu hores baixes per la poca afluència de participants.

Tot i les dificultats, la gent de Peu a Baix ha tirat endavant el ral·li. Amb seu a la població gironina de Vidreres, la prova constarà de dos trams A i B, de 10,70 i 6,90 kilometres respectivament. Els dos trams es repetiran en fins a 3 ocasions sumant un total de 52’80 kilometres contra el cronometre i 134’50 en el total del rutòmetre.

Llista d’inscrits prou nodrida

Puntuable pel Campionat de Catalunya de Ral·lis, Copa de Catalunya de Ral·lis de Terra, Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra, Campionat de Promoció i Trofeu Júnior Volant RACC – Trofeu MAVISA, Challenge Saxo i Copes de Catalunya de Regularitat, la llista d’inscrits suma un total de 44 inscrits.

Davant de tot i principal candidat a la victòria trobem a Eduard Pons i Alberto Chamorro amb l’Skoda Fabia Rally2 Evo, veurem si té més sort que l’última participació a casa nostra durant el Ral·li de La Llana on es sortia de la carretera en l’últim tram quan era segon. Amb un altre quatre rodes motrius trobem a Jiménez – Paz y el Citroën C3 N5, amb moltes opcions d’acabar en places de podi.

La llista té grans noms com en Cornet i el C2 Proto, Joan “Bala” Roca i l’Astra ja a punt per passar les revisions tècniques pertinents, Alejandro Mauro amb el Renault Clio Rally4 o Guillem Serna i Clara Arboix amb un Suabru Impreza STI.

El Volant RACC / Trofeu MAVISA Arriba a la seva cinquena prova puntuable aquest cap de setmana, segona cita sobre terra i en la qual un nou triomf del gran dominador del certamen, Ferran Aymerich, podria deixar el certamen pràcticament sentenciat.

Llistat complet de participants: clica aquí.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share