WRC: Sordo i Solberg, parella de ball de l’equip Hyundai 2022

Hyundai ha confirmat aquest dimecres que Dani Sordo i Oliver Solberg compartiran el tercer Rally1 de la temporada 2022 del Campionat Mundial de Ral·lis (WR. Amb Ott Tänak i Thierry Neuville anunciats anteriorment, l’equip tanca la seva formació de pilots per a l’any vinent.

Aquest tercer cotxe estarà dividit per dos pilots en etapes molt diferents de la seva carrera. Per a Solberg, de 20 anys, serà la primera vegada en un programa més permanent a la màxima categoria del WRC, després del seu debut amb participacions esporàdiques aquest any. Sordo és un dels més experimentats en el mundial i fa torns en el tercer cotxe des del 2018 després d’haver participat quatre temporades completes a Hyundai, procedent de Citroën.

Andrea Adamo, director d’equip, va parlar de la decisió de fer que Solberg i Sordo compartissin el tercer Hyundai:

“Creiem que és el millor compromís entre experiència i joventut, i la barreja ideal per a la nova era del WRC. Dani no només conduirà un nombre seleccionat de ral·lis, sinó que també treballarà amb nosaltres en els ral·lis que condueixi Oliver. El seu enfocament de la competició i la seva àmplia experiència seran un gran actiu per al nostre equip. Tindrem una continuïtat important i una confiança mútua. També és bo tenir sang nova com Oliver, juntament amb l’experiència que aportaran els nostres conductors actuals. Sens dubte, tindrem una alineació molt forta quan embarquem un nou capítol per a Hyundai Motorsport ».

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments