SCER: Suárez súper campió estatal 2021 després de la sanció a Solans al Ral·li de terra de Madrid

El títol corresponent al súper campió d’Espanya de ral·lis s’ha resolt a favor de el pilot del Recalvi Team, José Antonio Suárez, i el seu copilot, Alberto Iglesias, que han aconseguit la seva cinquena victòria de la temporada a la tercera cita del calendari sobre terra, el 1 Ral·li Terra de Madrid puntuable també per a la CERT – GT2i (Copa d’Espanya de Ral·lis de Terra), on el pilot asturià i el tripulant gallec han aconseguit també el triomf de el TC plus.

Iván Ares-David Vázquez han tornat a pujar a podi en una prova sobre terra a bord del Hyundai i20 R5 amb el que venien de guanyar el Ral·li Vila de Llanes. Els corunyesos han finalitzat segons, el que sumat al sisè lloc de Surhayen Pernía-Alba Sánchez consolida a Hyundai al capdavant de la classificació de marques abans de les quatre últimes cites del SuperCER.


Per la seva banda, Jan Solans-Rodrigo Sanjuán van liderar el Ral·li Terra de Madrid al volant del Citroën C3 Rally2 alineat pel Citroën Rally Team, però la penalització de 2 minuts que van rebre durant la tarda de dissabte els ha relegat a la tercera posició final.

Álex Villanueva, amb un Citroën C3 Rally2, ha quedat en quarta posició a les portes de podi, per davant de Dani Marbán, amb un Skoda Fabia R5 que ha tancat el Top 5 del ral·li.

El pilot català ha estat el vencedor per segona cita consecutiva del Trofeu S-CER Junior. Alba Sánchez ha fet el mateix en el Trofeu S-CER Femení Laura Salvo. Nicolás Cabanes-Javier Moltó han guanyat el Trofeu S-CER 2RM amb el seu Suzuki Swift Sport 1.4 Booster Jet N3, Joan Carles Quintana, líder de l’CERT – GT2i (Copa d’Espanya de Ral·lis de Terra), s’ha anotat el Trofeu S- CER Silver.

Classificació final del ral·li

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments