WRC: Segona consecutiva de Neuville al RallyRACC Catalunya Costa Daurada 2021

Thierry Neuville s’imposa per segona vegada al RallyRACC Catalunya Costa Daurada després d’un primer triomf al 2019.

Darrere del belga, Elfyn Evans, autor d’una primera part d’impressionant ral·li, va perdre gradualment el ritme, finalment resignat en un segon lloc molt important en la lluita pel títol.

En el tercer lloc, Dani Sordo finalment va emportar-se el duel contra Sébastien Ogier, el francès que no va aconseguir reaccionar a l’atac final del càntabre que es va endur tots els scratx de l’últim dia. Al campionat, el francès de Toyota conserva un còmode avantatge de 17 punts amb Elfyn Evans.

Absent del Campionat del Món des de la Ral·li de Portugal el passat mes de maig, Eric Camilli guanya el WRC2 després de dominar durant tot l’esdeveniment. Absent en aquesta prova, Andreas Mikkelsen guanya el títol de campió, Mads Ostberg ja no és capaç de recuperar-se.

A WRC3, Emil Lindholm guanya sense puntuar, els finlandesos ja havien estat registrats en set esdeveniments del campionat. És finalment el seu copilot que inscriu els punts màxims en aquest ral·li. Segons darrere del duet finlandès, Kajetan Kajetanowicz va aprofitar l’oportunitat de ficar-se al capdavant del campionat, amb12 punts d’avantatge per davant de Yohan Rossel.

A JWRC, la victòria torna al finlandès Sami Pajari, guanyador més jove d’aquest campionat a l’edat de 19 anys (tindrà 20 anys l’1 de desembre).

En RGT, Manu Guigou va fer un cap de setmana perfecte, però el títol a la Copa del Món de FIA ​​RGT torna a Pierre Ragues, segon a l’arribada d’aquesta Catalunya.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments