WRC: Camilli el millor Rally2 al RallyRACC 2021, Mikkelsen campió del WRC2 sense córrer

Dominador durant tot l’esdeveniment, Camilli, acompanyat per Maxime Vilmot per primera vegada des del 2014, finalment s’ha imposat a Teemu Suninenen la categoria WRC2 .

Camilli ha dominat la prova amb mà de ferro després dels problemes de Mads Ostberg durant la primera etapa. Nikolay Gryazin va intentar fer-li la guitza al francés entre els Rally2 però aquest va saber mantenir l’alt ritme i guanyar per segona vegada en aquesta categoria a Catalunya després del 2019.

Darrere del francés, Teemu Suninen va aconseguir el segon lloc en la seva primera aparició amb el Hyundai i20 N Rally2. Amb aquest resultat dominant completament el seu company d’equip, Jari Huttunen, abans de l’abandó d’aquest últim per un problema de motor, el finlandès està fent punts per ser a l’equip coreà la temporada que ve.

L’última plaça del podi torna a ser per Erik Cais, l’habitual de l’ERC, i autor d’una actuació molt convincent. Al volant del Ford Fiesta Rally2, el txec fins i tot va signar un scratx.

Absent en aquest esdeveniment, Andreas Mikkelsen és oficialment campió del WRC2. La setmana vinent a Hongria, el pilot de Skoda també podria obtenir el títol ERC!