WRC: La Júnior WRC fa el salt a les quatre rodes motrius per al 2022

El 2022, el Junior WRC canviarà de capítol, es competirà amb un cotxe tracció a les quatre rodes com és el Ford Fiesta Rally3. Fins i tot hi ha un nou paquet de premis, que garanteix que els futurs campions puguin evolucionar cap al Rally2 d’una manera més fluida. El campionat es manté amb M-Sport Poland fins a finals del 2024.

El Fiesta Rally3 es va concebre i desenvolupar a les instal·lacions de M-Sport Poland a Cracòvia i serà l’encarregat de marca una nova era per al Junior WRC. La categoria Rally3 és una nova categoria de vehicles de ral·li, creada per proporcionar un primer pas més accessible a l’escala de tracció a les quatre rodes.

L’ús del Fiesta Rally3 el 2022 suposa el pas més important del Campionat Júnior del WRC des de la seva creació el 2001. En convertir-se en un campionat de la categoria Rally3 ofereix l’oportunitat d’accedir a ral·lis amb un cotxe de quatre rodes motrius en tots els trams del WRC a un cost més baix que mai, tot convertint el Junior WRC en un campionat molt més rellevant.

El paquet de premis Junior WRC 2022 s’ha actualitzat i s’ha alineat amb el desig d’assegurar-se que els futurs Campions Junior guanyin una valuosa experiència en proves i maquinària Rally2. A partir del 2022, el paquet de premis inclourà quatre esdeveniments en esdeveniments europeus del WRC, així com un Monday Test abans de cada esdeveniment. Si el campió júnior del WRC pot proporcionar un pressupost suplementari, hi haurà dues rondes addicionals disponibles com a opció a un cost limitat, cosa que ha estat acordada i definida per la FIA, que també inclou la prova del dilluns.

El Campionat FIA 2022 Junior WRC serà la forma més rendible de competir en màquines de tracció a les quatre rodes a nivell mundial, i el campionat continuarà funcionant com a plataforma d’iniciació. El cost total del campionat per a les cinc rondes és de 199.999 € sense IVA.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share