CATALUNYA: Prèvia Ral·lisprint de Sant Julià 2021

Dissabte 23 d’octubre i nou ralli a casa nostra, en aquest cas rallisprint però amb gust de ral·li amb totes les de la llei. I és que el ral·lisprint de Sant Julià no és una prova qualsevol, es tracta del ral·lisprint degà a casa nostra que aquest any ha canviat de dates per poder-se disputar amb totes les de la llei.

La prova tindrà tres trams diferents a doble passada, Romegats, a les 10:24 h i les 12:43h, Collsaplana, a les 10:42 h i les 13:01h i la Collada del Vilar, a les 11:30 h i les 13:49h. El centre neuràlgic i la sortida seran de la població osonenca de Sant Julià de Vilatorta.

Com a novetat aquest any s’incorpora un tram més, el de Collsaplana, que no es feia des de l’any 2013, i manté Romegats i la Collada del Vilar, entre Taradell i Viladrau.

A la prova hi participaran 64 equips, entre velocitat i regularitat. Albert Orriols i Lluís Pujolar han guanyat la prova tres vegades en els últims quatre anys, la darrera el 2020 i seran els cap de cartell d’aquesta nova edició amb el seu Skoda Fabia Evo Rally2.

Però la llista és d’infart per una prova d’aquest tipus, amb 4 vehicles Rally2, Josep Maria Soler i Josep Ramon Ribolleda amb un Skoda Fabia Rally2, Xavier Agustina i Marta Ylla amb un Hyundai i20 R5 i Santiago Mateo i Carles Jiménez amb un altre Skoda.

Però la llista no només és extensa en Rally2, Xavier Domènech i Sergio Ramírez sortiran amb un Porsche 997 GT3, Martínez-Sauri ho faran amb un BMW M3 E30, Parés – Requena amb un Citroen C3 N5 o el mític Ford Sierra RS Cosworth de Ventrua i Autet.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments