RAIDS: La FIA aprova noves regulacions per al nou Campionat Ral·li-Raid

El Consell Mundial de la FIA celebrat a París divendres passat va definir diversos supòsits per a la normativa esportiva dels vehicles tot terreny. Aquests eren necessaris amb el nou Campionat del Món de Ral·li-Raid, que ara s’alinea amb la normativa A.S.O. i Dakar.

L’objectiu és que els participants tinguin inclusió i consistència en totes les proves. La categoria T1 Ultimate (T1.U) donarà més llibertat tècnica als constructors, que seran capaços de desenvolupar tecnologies experimentals i alternatives com ara cotxes propulsats per motors elèctrics, un motor de combustió interna alimentat per hidrogen o un híbrid.

Pel que fa a la classe T1+, és una evolució de l’especificació T1 actual, en particular pel que fa al recorregut de la suspensió i a la mida de les rodes. Els prototips de camions T5 tenen noves normatives.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments