WEC: Prèvia de les 6 hores de Bahrain 2021

Després de la decisió de Glickenhaus de no competir a Bahrain, la categoria Hypercar comptarà amb els dos Toyota Gazoo Racing GR010-Hybrids i l’Alpine Elf Matmut A480-Gibson.

Com Toyota ja ha aconseguit el títol d’equips, totes les mirades estan posades en quina de les tripulacions pot aconseguir la corona de pilots. Amb un màxim de 26 punts en joc per al primer cap de setmana i 39 per a les 8 Hores de Bahrain del 6 de novembre, la cursa pel títol segueix molt ajustada, ja que les tres tripulacions estan separades per 30 punts, amb el trio Toyota núm. 7, format per Mike Conway, José María López i Kamui Kobayashi, que avantatja els seus companys d’equip Brendon Hartley, Kazuki Nakajima i Sébastien Buemi en només 9 punts.

Els títols de LMGTE Pro també estan per decidir, ja que Ferrari té un avantatge de 16 punts sobre Porsche. Alessandro Pier Guidi i James Calado, amb el Ferrari 488 GTE EVO núm. 51 d’AF Corse, avantatgen en 12 punts a Kevin Estre i Neel Jani, amb el Porsche 911 RSR-19 núm. 92.

El Campió del Món de Resistència de la FIA del 2016, Neel Jani, podria convertir-se en el primer pilot a guanyar el Campionat del Món de Resistència de la FIA tant a LMP1 com a LMGTE.

Miguel Molina i Daniel Serra estaran al Ferrari AF Corse núm. 52, amb Molina viatjant a Bahrain des de Portugal, on va assegurar el títol de les European Le Mans Series 2021 amb l’equip italià Iron Lynx amb Matteo Cressoni i Rino Mastronardi.

Hi ha 11 inscrits a la categoria LMP2, amb l’antiga estrella de la F1 i, acabat de coronar, campió de les ELMS LMP2 2021, Robert Kubica, que substituirà Jan Magnussen a l’Oreca núm. 20 de High Class Racing.

Sophia Floersch també viatja a Bahrain en un moment àlgid després de convertir-se en la primera dona pilot en aconseguir un podi, a la general de les ELMS, després d’acabar tercera a les 4 Hores de Portimão el cap de setmana passat amb Ferdinand Habsburg i Richard Bradley. La jove alemanya s’unirà a Beitske Visser a l’Oreca de l’equip Richard Mille Racing núm. 1, recolzat per la FIA, per a les 6 Hores de Bahrain, mentre que Tatiana Calderón es reincorporarà a l’equip per a les vuit hores del cap de setmana vinent després d’una interferència de compromisos per a les 6 Hores de Bahrain.

La cursa pel títol està molt ajustada, amb 22 punts entre els cinc primers cotxes, el JOTA Oreca núm. 28 de Sean Gelael, Stoffel Vandoorne i Tom Blomqvist amb 89 punts, que compta amb un avantatge d’1 punt sobre l’Oreca guanyador de les 24 hores de Le Mans, de Charles Milesi, Ferdinand Habsburg i Robin Frijns (88 punts), i la tripulació del JOTA núm. 38 a només 7 punts de distància, amb 81.

A la categoria LMGTE Am hi ha 13 participants després de la retirada del Porsche núm. 46 del Team Project 1. El Ferrari AF Corse nº83 lidera actualment el campionat amb els actuals campions Francois Perrodo i Nicklas Nielsen, juntament amb el seu company d’equip italià Alessio Rovera, amb 102 punts, 36,5 punts per davant de l’Aston Martin Vantage TF Sport nº33 de Ben Keating, Dylan Pereira i Felipe Fraga.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share