WRC: Tänak baixa a Monza, entra Suninen

Actualment, cinquè al Campionat del Món de Ral·lis, Ott Tänak finalment no participarà a la prova final de la temporada 2021 al Ral·li de Monza, prevista del 18 al 21 de novembre.

En un breu comunicat emès dimarts a la tarda, el pilot estonià va explicar els motius de la seva baixa:

“Em sap greu dir-ho, però malauradament no puc participar a l’ACI Rally Monza per problemes familiars. És una decisió difícil de prendre, però és necessària. Desitjo al nostre equip la millor de les sorts per a la fase final del campionat».

En aquest esdeveniment, el campió del món 2019 serà substituït per Teemu Suninen, que només fa unes setmanes que forma part de l’equip Hyundai Motorsport. En la seva primera prova amb el constructor coreà, el finlandès va tenir un resultat engrescador, acabant en 11è lloc al Ral·li de Catalunya i 2n en WRC2 a bord d’un i20 N Rally2 que acabava de descobrir.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments