WRC: Huttunen a M-Sport per al Ral·li de Monza 2021

Unes poques setmanes després del moviment de Teemu Suninen de M-Sport a Hyundai, ara ha estat el torn del seu compatriota Jari Huttunen de fer el camí invers.

La setmana vinent a Itàlia, el campió del món WRC3 estarà present al Rally Monza al volant d’un Ford Fiesta Rally2 oficialment inscrit per M-Sport. Sense opcions a Hyundai Motorsport després de l’esclat d’Oliver Solberg i l’arribada de Teemu Suninen, el finlandès espera demostrar ràpidament les seves habilitats al volant del Ford, sabent que M-Sport busca un pilot capaç d’apuntar al títol WRC2 la temporada vinent.

«Per a mi és molt emocionant unir-me a M-Sport per al Rally Monza al WRC2. És un cotxe nou i un equip nou per conèixer, que és una gran corba d’aprenentatge, però que espero amb moltes ganes.

Sé que el Fiesta Rally2 és molt competitiu a l’asfalt, així que tinc ganes de veure què podem fer junts. El ral·li de Monza inclou reptes addicionals amb les especials del circuit, però ja tinc ganes de ser a la línia de sortida d’aquesta prova amb un equip de prestigi com M-Sport. Vull donar les gràcies a M-Sport per fer-ho possible amb tan poca antelació».

El director de M-Sport, Richard Milener, està òbviament encantat de donar la benvinguda al jove finlandès al seu equip.

«Jari és molt conegut al WRC i ha aconseguit resultats impressionants en les últimes temporades, assegurant diverses victòries de classe Rally2 al WRC des del 2017 i dues victòries al WRC2 aquesta temporada.

Sabem que el Fiesta Rally2 és un gran cotxe i tinc ganes de veure que pot aconseguir en Jari amb la nostra ajuda.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments