WRC: Les últimes sensacions d’Ingrassia com a copilot d’Ogier

Julien Ingrassia acaba de competir en l’últim ral·li WRC de la seva carrera després del Ral·li de Monza, i ho fa amb una vuitena corona mundial a la butxaca.

«Com va dir Seb, aquestes són emocions pures. Ens vam acostar a aquesta prova amb el mateix esperit: treballar molt i ser seriosos. Per la meva banda, vaig bloquejar tot el que m’envoltava i estava a la meva bombolla per evitar que res m’aturés i per assegurar-me que guanyava el campionat. Potser l’haureu vist a l’última etapa, un cop passada la meta no vaig poder contenir les llàgrimes. Estava molt feliç d’estar amb en Seb i dir-li uau tots aquests 15 anys que hem passat és una bogeria. Només és pura alegria i volia acabar la meva carrera amb aquesta alegria i aquestes emocions. Vam fer una gran feina en 15 anys des del primer pas amb Seb quan ens vam conèixer i vam tenir la nostra primera actuació junts i el nostre primer podi i la nostra primera victòria junts. Alguns no van ser fàcils, us puc dir. Sempre hem treballat molt i mai oblidem que el nostre objectiu era arribar al cim. Un cop arribem al cim, encara era més difícil i complicat mantenir-se al cim. Missió complerta…»

Durant els seus 15 anys amb Sébastien Ogier, Julien Ingrassia òbviament ha conegut molts punts forts i el francès s’ha mostrat encantat d’estar molt ben envoltat a la roda de premsa.

“Però quina aventura. Tota la gent que hi ha al podi avui és gent que ha estat allà durant tota la nostra carrera. És genial acabar amb aquesta gent al nostre voltant. Sempre hem tingut una molt bona relació i vull donar-vos les gràcies a tots. Aquest és l’esperit del WRC. Tots estem d’acord que ens enfrontem a circumstàncies difícils, però encara ens respectem. Aquest és l’esport que volia fer».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments