WRC: Evans amb més set de victòries després de dos anys lluitant pel títol

Encara en contacte amb els campions del món després de la primera especial del dia, el gal·lès va cometre dos errors al mateix temps, que van posar fi a les seves esperances d’èxit.

“Va estar força bé la major part del temps estar en aquesta lluita, però també una mica frustrant per part meva. Vaig cometre alguns petits errors i algunes seccions amb les quals no estava content. Coneixem bé aquests nois (Sébastien i Julien). Però va ser fantàstic formar part d’aquesta lluita. Em va decebre cometre aquests errors i allunyar-me de la lluita. Però encara va ser un bon cap de setmana”.

Poques vegades parlant de les seves esperances de guanyar el títol mundial, el gal·lès, tanmateix, va mantenir el suspens fins al final

“El títol estava realment al meu cap per ser sincer. Ja havia acceptat després de Grècia que aquest títol s’havia acabat més o menys. Per descomptat, encara vam aconseguir acumular punts per pressionar. També sabem que manegen força bé la pressió. Almenys va ser divertit”.

Després d’estar molt a prop del títol mundial el 2020, Elfyn Evans també tenia opcions aquest any i en vol més per a la temporada vinent.

“Ha estat la meva millor temporada al campionat i estava content de lluitar pel títol. Si m’haguessis preguntat fa dos anys, probablement t’hauria dit que seria un somni lluitar pel títol dos anys seguits. Per aquest costat, podem estar feliços. Aleshores, quan estàs en el moment, sempre vols més. Ara tinc la sensació que la meva set de victòries és encara més gran. “

Superat per Sébastien Ogier en les dues últimes temporades, Elfyn Evans es trobarà en una posició ideal a Toyota, però el gal·lès no es considera el pilot número 1 d’aquest equip. En aquestes últimes declaracions, el pilot de Toyota va retre homenatge al vuit vegades campió del món i company d’equip.

“En primer lloc, no crec que hi hagi cap posició de lideratge dins de l’equip Toyota. Crec que la gent assumeix perquè sóc el pilot més experimentat i acabaré liderant l’equip. Però crec que el que fa que l’equip sigui tan fort és que tothom té la mateixa oportunitat. Crec que manté l’equip en moviment i estic content que l’equip segueixi així l’any vinent. Treballo molt bé amb Kalle. No he treballat gaire amb Esapekka Lappi però he tingut algun contacte amb ell i en Seb també formarà part, així que res no canvia per a mi i estic content de treballar amb l’equip. Amb Seb vaig aprendre molt d’estar al seu voltant. També vaig aprendre durant la meva etapa a M-Sport que hi ha moments per inspirar-se en ell. Aprens de manera natural tenint algú d’aquest calibre i èxit al teu voltant”.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share