RAIDS: La FIA presenta el calendari del primer Campionat Mundial de Raids

Treballant en col·laboració amb A.S.O. -el nou promotor exclusiu del Campionat Mundial de Ral·li-Raid de la FIA- el calendari s’ha establert juntament amb la FIA per harmonitzar-lo amb la Copa FIA de Bajas Cross Country, assegurant als competidors un calendari divers i cohesionat per a la disciplina.

“Després de l’anunci de l’associació amb ASO per a la promoció del nou Campionat del Món FIA de Ral·lis-Raid, estic encantat de veure una altra gran fita confirmada avui amb el calendari inaugural de la sèrie. Comptar amb el Rally Dakar com a teló d’obertura és un gran èxit. Fins i tot podem parlar d’una revolució, ja que s’estan introduint noves energies. La competició automobilística és un laboratori, ja que ens esforcem constantment per desenvolupar “cotxes ecològics “. Des del punt de vista esportiu, això deixa espai per a la creativitat i la imaginació”.

Jean Todt, President de la FIA

Per part seva, Yann Le Moënner, director general d’Amaury Sport Organisation, ha declarat:

“Mentre la disciplina es va estructurant, és l’inici d’un cicle virtuós per impulsar la transició energètica i aconseguir “zero emissions” el 2030. La creació de la classe T1-Ultimate és la primera pedra: els vehicles pioners es llançaran a la conquesta del desert saudita amb tecnologies alternatives, obrint el camí a tots els fabricants que estan madurant els seus projectes.Volem donar a aquesta estratègia a mitjà termini un ritme sostingut, fixant alhora terminis realistes”.

Calendari 2022

01-14/01SAUDakar Rally
05-10/03AREAbu Dhabi Desert Challenge
24-30/04KAZKazakhstan Rally
06-12/06ESPRally Andalucia
06-12/10MARRallye du Maroc

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments