WRC: L’adéu de Daniel Elena

Mesos després de separar-se de Sébastien Loeb en Raids, Daniel Elena acaba la seva carrera al Campionat del Món de Ral·lis (WRC). El copilot va començar a col·laborar amb Loeb el 1998 i entre el 2004 i el 2012 va competir a temps complet al màxim nivell abans d’acabar amb dues temporades parcials a Hyundai el 2019 i el 2020.

«Pasaré pàgina. Vull centrar-me en altres coses. Faré 50 anys el 2022 i no puc centrar-me en dues coses alhora. Anais [la seva dona] serà la primera. Bé, s’ha acabat i això ve d’una persona molt apassionada. N’hem parlat, hem crescut i l’amistat [amb Loeb] es manté intacta. Som amics dins i fora del cotxe”.

Loeb, per la seva banda, va parlar d’una decisió conjunta, tot i que va confirmar que encara està obert a correr en el futur, quan hagi estat nomenat a M-Sport per al 2022:

«Vam prendre la decisió junts. Ho vam parlar perquè probablement faré algunes proves i no les farem junts. És una decisió que hem pres junts per diferents motius. Daniel tindrà molt de temps per passar amb la seva família, els seus fills i la seva botiga”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments