WRC: Toyota podría alinear 5 Yaris Rally1 esporàdicament al 2022

Toyota pot tenir en algun moment de la temporada 2022 cinc Yaris Rally1 Hybrids en funcionament, de moment només es preveuen cotxes per a Kalle Rovanperä, Elfyn Evans, Takamoto Katsuta i amb Esapekka Lappi i Sebastien Ogier compartint cotxe, però més endavant, segons Jari Matti Latvala, en funció del que s’acordi amb Sébastien Ogier, no només el francès i Lappi poden córrer al mateix temps, ja que eventualment hi pot haver un cotxe, el cinquè, disponible per a qui ho necessiti.


L’equip en el qual Takamoto Katsuta continuarà el seu programa de desenvolupament amb Toyota es dirà ‘Next Generation‘, i podríem arribar al punt de tenir Sébastien Ogier corrent amb aquest equip.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share