WRC: Toyota continua el seu programa de joves pilots

Campió del món de constructors aquesta temporada, l’equip Toyota Gazoo Racing té la intenció de preparar-se per al futur entrenant un nou talent japonès en ral·lis amb el seu «WRC Challenge Program».

Fruit d’aquest programa, Takamoto Katsuta, compromès des del 2015 amb Toyota, continuarà la seva progressió a la categoria reina participant a cada prova del WRC al volant d’un Toyota GR Yaris Rally1.

I en la seva conferència habitual de final d’any, el fabricant d’automòbils japonès va donar a conèixer l’esquema de la seva nova operació per a la propera temporada.

“Per tal d’identificar i formar joves pilots japonesos capaços de participar activament al WRC a més de Katsuta, actualment s’estan seleccionant nous pilots participants. La selecció final tindrà lloc a Finlàndia el gener de 2022 i els conductors seleccionats se sotmetran a una formació completa a partir d’abril a Finlàndia».

En la seva nota de premsa, Toyota Gazoo Racing va recordar els fonaments d’aquest programa, també present en altres categories com el campionat del món de resistència.

«Estem implementant contínuament programes dirigits a formar i produir joves pilots capaços de pilotar activament en les millors categories al Japó i arreu del món per tal de crear una indústria del motoresport sostenible. Aquestes iniciatives inclouen la identificació i formació de pilots amb talent i el suport continu per millorar.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments