G-SERIES: Coneixem el calendari 2022

Les G-Series 2022 s’han presentat aquesta setmana a Andorra, la seu del campionat. Per la nova temporada es mantindrà el número de meetings en 4, que es disputaran el dia 8, 15 i 29 de gener, mentre que l’última cursa serà el 5 de febrer. El 13 de febrer serà la data de reserva per si alguns dels meetings anteriors no es poden disputar.

La previsió és que totes les proves es disputin entre les 16.00 hores i les 23.00 dels dissabtes esmentats. Durant el matí, a partir de les 12.00 hores, es realitzaran les verificacions administratives i tècniques.

Els GIAND seran, una vegada més, la categoria reina de les Crèdit Andorrà GSeries, Els Side by Side (SBS) tornaran a tindre protagonisme gràcies a la seva espectacularitat en la pista de gel del Port d’Envalira.

Les expectatives respecte a la participació se estan complint amb escreix segons declara Josep M. Ferrer Trías, responsable de Alpine Racing.

He rebut moltes demandes d’informació per part de preparadors i equips, tant francesos com espanyols, i la veritat és que soc optimista.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments