WRC: Latvala pronostica el calendari d’Ogier per al 2022

Tot i que el calendari del WRC 2022 de Sébastien Ogier encara no és públic, el seu director d’equip, Jari-Matti Latvala, sembla tenir les idees una mica més clares per al seu pilot.

En una entrevista amb DirtFish, el finlandès va dir que veu el vuit vegades campió del món de ral·lis competint en cinc proves la temporada vinent. Com no era d’estranyar, el pilot de Toyota apuntarà als esdeveniments que li resultin més favorables.

Suposo que li agradaria fer ral·lis on es pogués beneficiar de la posició de sortida. Al meu entendre, Sardenya i Nova Zelanda podrien ser del seu interès.

En diverses ocasions, el de Gap van tenir l’oportunitat de declarar el seu amor pel ral·li de Nova Zelanda, lloc d’una de les seves més batalles de la seva carrera contra Jari-Matti Latvala l’any 2010, i per tant no seria d’estranyar veure’l participar en aquest esdeveniment.

Ningú ha estat a Nova Zelanda des de fa molt de temps, així que seria interessant, però estic bastant segur que no vol competir en ral·lis a Estònia o Finlàndia. Aquesta és només la meva opinió després de parlar amb ell molt breument.

A més de Monte-Carlo i els dos ral·lis de terra esmentats anteriorment, Jari-Matti Latvala veuria el seu pilot córrer al Japó per al final del campionat, afegint també Croàcia, un esdeveniment que havia gaudit i guanyat el 2021.

El ral·li del Japó serà molt important per a nosaltres. Crec, per descomptat, que Toyota tindria moltes ganes de veure’l al Japó. Veurem què fa amb el Campionat del Món de Resistència i veurem com encaixa en el calendari [WRC]. Si vol un descans, Monte-Carlo, després Croàcia (abril), Sardenya (juny), Nova Zelanda al setembre i Japó al novembre permeten un bon descans entre cada esdeveniment.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share