WRC: El Ral·li de Suècia esvaeix els rumors i presenta l’itinerari per al 2022

Després d’un llarg procés amb molts problemes per assegurar l’itinerari de 2022, el Ral·li de Suècia ha presentat avui el primer itinerari per a l’esdeveniment del 24 al 27 de febrer a Umeå.

El treball per desenvolupar la nova ruta del Ral·li de Suècia a Umeå s’ha basat en els camins que ja s’han utilitzat prèviament a la zona.

Juntament amb els clubs locals hem intentat trobar les millors carreteres per al ral·li que la regió d’Umeå pot oferir. Ja durant la investigació, fa més d’un any, es va començar a treballar a la recerca de possibles rutes i durant el trajecte fins avui s’han mirat moltes alternatives

Director de l’itinerari, Johan Magnusson.

La nostra actitud quan van començar la feina era trobar l’itinerari a Umeå en aquest projecte, per la qual cosa la nostra col·laboració amb les entitats locals ha estat absolutament crucial per avançar

Secretari d’itinerari Stig-Rune Kjernsli.

L’itinerari del Ral·li de Suècia encara no està completament fixat, ja que dues especials no estan a punt per ser publicades per falta dels permisos. L’objectiu és que es pugui comunicar un itinerari actualitzat com més aviat millor.

Que arribem tard i fins i tot avui no tinguem l’itinerari complet és una cosa que no volíem en absolut. El nostre objectiu era tenir una proposta d’itinerari llesta internament abans de l’estiu i, atesa la mida de l’esdeveniment i el seu impacte en el campionat mundial necessitavem l’entesa de diferents parts interessades al voltant d’Umeå. Sense tota la cooperació i tota la bona voluntat aquest viatge hauria estat impossible.

Director general de Ral·li de Suècia, Glenn Olsson.

El promotor del WRC està entusiasmat amb aquesta nova localització del WRC al Ral·li de Suecia a Umeå.

Simon Larkin, Director de l’esdeveniment, WRC Promoter GmbH:

Després d’haver visitat personalment les especials, el centre logístic, el parc de serveis i els llocs per als espectadors la setmana passada amb la FIA, estem absolutament convençuts del potencial que té l’esdeveniment per créixer a aquesta fantàstica nova ciutat amfitriona.

Un esdeveniment del WRC és un animal tècnic, logístic i administratiu extremadament desafiant, per la qual cosa sempre hi haurà dificultats, especialment el primer any. L’organització del Ral·li de Suècia, així com els líders polítics d’Umeå, compten amb el suport total i incondicional per a aquesta nova aventura, tant de la FIA com del promotor del WRC.

Itinerari del Ral·li de Suècia 2022

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments