WRC: Ingram fa el salt al WRC2

FotoIngram

El pilot britànic Chris Ingram, que va competir en WRC3 aquesta temporada, tornarà al 2022 per a un nou repte en el la classe WRC2 aquesta vegada amb l’equip TOKSPORT.

Al volant d’un Skoda Fabia Rally2 que Ingram ha confirmat avui set ral·lis el 2022, començant per Montecarlo el mes que ve, després Croàcia, Portugal, Sardenya, Grècia i Catalunya, així com la prova d’agost que encara queda per confirmar per la FIA ​​i que hauria de ser Irlanda del Nord.

Ingram es va proclamar campió de l’Europeu de Ral·lis (ERC) el 2019 però amb l’arribada de la pandèmia els seus plans d’arribada al Mundial es van veure en perill però l’oportunitat va acabant arribant el 2021 amb la seva temporada al WRC3.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments