ERC: Definit el calendari 2022

L’any 2022, l’ERC constarà de vuit proves amb un calendari amb proves amb solera al campionat.

Per aquesta nova temporada, l’ERC vol mantenir la paritat terra/asfalt i l’única incertesa d’aquest calendari es troba a finals d’any amb una prova encara a confirmar com a última data al campionat. Present al campionat durant les dues últimes temporades, el Ral·li d’Hongria era qui ocupava aquesta plaça però els problemes de seguretat en les últimes edicions han fet perdre aquest lloc.

L’ERC ha aprofitat la publicació d’aquest calendari per anunciar l’arribada d’un Power Stage a partir de la temporada vinent. El sistema serà exactament idèntic al del WRC amb els cinc primers punts d’aquesta vegada (5-4-3-2-1). El Power Stage s’emetrà en directe a les xarxes així com a WRC + All Live.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments