WRC: Gryazin sembla centrar-se per al 2022 de la mà de Toksport

Després d’un programa amb grans canvis durant el 2021, inclús va estar dins de l’orbita de M-Sport, Nikolay Gryazin farà un salt la propera temporada. A partir del 2022, el rus de 24 anys pilotarà tota la campanya del WRC2 sota els colors de l’estructura Toksport WRT, amb seu a Quiddelbach, Alemanya.

«Una setmana abans de Nadal, és hora que us desveli que Toksport WRT i jo hem unit forces per al 2022 a la categoria WRC2».

A l’avantsala de la primera classe del món de ral·lis, Nikolay Gryazin representarà Toksport WRT al volant d’un Skoda Fabia Rally2 Evo que ja ha pogut provar dues vegades durant aquesta temporada 2021. Amb aquesta promoció, el rus compta amb lluita pel títol contra l’últim campió, Andreas Mikkelsen. Mads Østberg, Teemu Suninen i Jari Huttunen també podrien unir-se a la lluita l’any vinent.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments