DAKAR 2022: Kamaz, l’honor de Rússia

Kamaz vol continuar sent l’orgull dels russos, encara més en un moment en què es mantenen les sancions, quan els atletes russos es veuen privats de participar en Campionats del Món, Jocs Olímpics i Paralímpics sota la bandera nacional de Rússia i al so de l’himne nacional.

Vladimir Chagin, cap de l’equip Kamaz-Master, i set vegades guanyador de la cursa va dir recentment

Una de les tasques més importants del proper Dakar és guanyar amb el nou model del camió. I també som conscients del que ens esperen la direcció executiva de la nostra fàbrica, les autoritats de la república, el país, així com els nostres seguidors i socis. Volem tornar a fer feliços els nostres fans”

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share