DAKAR 2022: Nani Roma confiat en les seves possibilitats

Nani Roma fa temps que forma part de la caravana del Dakar. El veterà pilot català competirà en la seva 26a edició, la segona vegada amb l’equip Bahrain Raid Xtreme.

En Nani segueix sent un dels tres únics competidors de la història del ral·li que ha guanyat amb una moto (2004 amb KTM) i en un cotxe (2014 amb l’X-Raid MINI).

La seva primera participació al Dakar va ser l’any 1996, des d’aleshores no ha perdut ni una edició del ral·li, i fins i tot la seva dona, Rosa Romero, ha competit nou vegades a la cursa:

El canvi de reglament a T1+ ens va obligar a concentrar-nos en provar el cotxe nou, perquè amb rodes més grans i més recorregut de la suspensió, la inèrcia va canviar molt. Però ha estat qüestió d’aprendre i adaptar-se. També crec que l’equilibri de rendiment [BoP] farà que tot estigui molt equilibrat per als millors equips. Tenim una gran oportunitat per aconseguir un bon resultat aquest any, i si tenim la mateixa fiabilitat que l’any passat, tindrem una oportunitat, perquè tots estarem al mateix nivell”.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share