WRC: Letònia, camí del Campionat del Món al 2024

En un comunicat difós per l’organització va deixar clares les seves intencions d’incorporar-se al calendari del WRC a partir de la temporada 2024.

Encoratjats pel recent suport del govern letó, els organitzadors semblen haver trobat els mitjans per assolir les seves ambicions. Fins que no s’incorporin al prestigiós WRC, Letònia té la garantia d’acollir l’ERC durant les properes dues temporades.

“És difícil descriure amb paraules els sentiments que sentim quan ens assabentem que hem fet un pas endavant tan gran i important per acollir una prova del WRC a Letònia”.

Raimonds Strokšs, director de RA Events.

“La decisió adoptada pel Consell de Ministres marca un moment històric en el motoresport letó i ens permet iniciar un procés de preparació de dos anys per acollir la màxima competició de ral·lis a Letònia el 2024: una prova del Campionat del Món de Ral·lis de la FIA .

En la jerarquia de l’automobilisme, aquestes competicions es troben al més alt nivell i els països candidats lluiten per accedir al calendari del WRC. És una gran satisfacció i un gran èxit que la feina complexa i desafiant que hem fet fins ara amb el govern de Letònia, les ciutats i municipis de Kurzeme, així com el WRC Promoter, hagi acabat amb un resultat tan positiu.

És important que puguem començar a treballar avui i donar els propers passos per arribar a un acord final amb el promotor del WRC i fer tots els preparatius necessaris per a la ronda del WRC que s’acollirà el 2024 amb un excel·lent nivell d’organització”

La prova compta amb un perfil molt ràpid, aquest esdeveniment és molt semblant a dos ral·lis que ja estan al calendari del WRC, Estònia i Finlàndia.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments