DAKAR 2022: Al-Attiyah – Baumel ja marquen territori en el pròleg

FotoDakar

Des de motoresport.cat creiem indigne i infame que una prova amb l’esperit del Dakar es vegi tacada per la visita a un país on els drets humans i en especial els drets bàsics de les dones es veuen atacats dia rere dia.

El primer tram cronometrat d’aquest Dakar ja té vencedor amb Nasser Al-Attiyah (Toyota Hilux T1+) marcant la pauta en els 19 km del pròleg, sumant 10m56s, superant Carlos Sainz (Audi) per 12s amb el sud-africà Henk Lategan ( Toyota) en tercera posició a 36 segons.

Brian Baragwanath (Century Racing) i Sebastien Loeb (BRX Extreme T1+ Prodrive) han acabat quarts al mateix temps, a 37 segons, amb Yazeed Al Rajhi (Toyota) a 47. Nani Roma (BRX Extreme T1+ Prodrive) ha estat setè a 49 segons amb Giniel De Villiers (Toyota Hilux T1+) a 50s. Jakub Przygonski (Mini Buggy) ha estat novè a 1:01 per davant d’Orlando Terranova (BRX Extreme T1+ Prodrive) que ha acabat a 1:06 i tanca el top 10.

Dakar

Stéphane Peterhansel només ha estat el 14è a 1:12, per davant de l’altre Audi, Matthias Ekstrom. Martin Prokop (Ford Ranger) ha acabat 16è per davant de Y. Seaidan (X-Raid Mini JCW Team), S. Halpern (X-Raid Mini Jcw Team), Serradori (SRT Racing), R. Chabot (Toyota Overdrive).

En aquest pròleg han aparegut algunes tàctiques de cursa, com per exemple Sébastien Loeb i Stéphane Peterhansel ja han admès que prefereixen començar l’etapa de demà sortint més enrere.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share