WRC: Sulayem vol tornar el mundial a l’Argentina

El ral·li d’Argentina no forma part del Campionat del Món de Ral·lis (WRC) des del 2019, però podria tornar l’any que ve. La cursa es va cancel·lar el 2020 a causa de la pandèmia i no va tornar l’any passat, quan el mateix motiu va continuar afectant els viatges fora d’Europa, amb només un ral·li fora del vell continent, a Kenya, per al Safari Rally.

No obstant això, el WRC vol recuperar la presència a diversos continents, inclosa l’Amèrica del Sud, que va tornar a quedar fora el 2022 malgrat els esdeveniments programats a Nova Zelanda, Japó i Kenya. Mohammed ben Sulayem, recentment elegit president de la FIA, va confirmar citat per Motorsport.com que s’està treballant en el retorn de l’Argentina:

Sí, estem negociant. En primer lloc, vaig pilotar unes quantes vegades a l’Argentina i tinc bons records, pel que fa a l’acceptació del motor, i també els resultats que vaig tenir, així que sempre són bons records. Argentina és un gran país. L’Argentina té una cultura d’automòbils i de ral·lis en particular, més que això, cal tenir més diàleg amb el promotor, amb l’autoritat esportiva nacional, que és molt important”.

El màxim mandatari de la FIA ha destacat que s’han de complir les condicions perquè el Ral·li d’Argentina sigui al WRC:

“Hem de tenir estabilitat, sostenibilitat dels esdeveniments. Estic mirant els contractes, i quants anys tenim en els contractes amb els promotors. Però si portem el WRC a l’Argentina, no serà nou. Hi era. Així que només hem de treballar en alguna cosa que ha de plantejar el govern, la FIA i el promotor. Així que ja veurem. L’aigua no puja muntanya, baixa, així que ha de venir del govern.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments