WRC: Tänak creu que la fiabilitat serà la peça clau en aquest inici d’any 2022

En una entrevista a Motorsport.com, l’estonià va reconèixer el retard del seu equip a l’inici del projecte, amb l’impressionant accident de Thierry Neuville al desembre que va afegir un problema no desitjat.

“Vam començar una mica més tard i vam estar una mica endarrerits en el treball de desenvolupament, però el nostre equip segueix treballant dur. Estic segur que podrem lluitar per aquest any.

No sabem quina diferència hi ha amb els altres ni quina és la situació actual. La situació és difícil per a tothom. Estem centrats en el nostre propi treball i si estem contents amb el treball que hem fet podem estar orgullosos.

Igual que els seus rivals, Ott Tänak finalment no tenia cap punt de referència i encara no tenia rendiment de conducció al volant del seu nou cotxe. Enguany, encara més que els altres, la fiabilitat serà, doncs, primordial i el Montecarlo serà clarament un gran descobriment per a tothom amb molts interrogants.

“Hi ha potencial i sembla un bon cotxe. Hem d’aprendre i entendre on van els límits del cotxe i com funciona. És vital que el cotxe sigui fiable des de principis d’any. Hem d’agafar experiència recollint quilòmetres i bons punts a l’inici. Per tant, la fiabilitat és més important que el rendiment. Però veurem què passa».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments