DAKAR 2022 – ETAPA 10: Peterhansel a pel récord de Vatanen, Al-Attiyah més a prop del triomf

Stéphane Peterhansel – Edouard Boulanger (Audi Sport) han guanyat l’etapa d’avui, seguint els passos dels seus companys d’Audi Carlos Sainz i Mattias Ekström amb el seu nou RS Q e-tron. Amb aquest triomf, el francès ja ha guanyat 49 etapes del Dakar en la categoria de cotxes, una menys que el rècord de tots els temps, d’Ari Vatanen.

Carlos Sainzi Lucas Cruz (Audi Sport) han quedat segons a 2m06s, per davant d’Orlando Terranova/Dani Oliveras (Prodrive Bahrain Raid Xtreme), que han acabat a 4m11s.

Nasser Al-Attiyah (QAT) of Toyota Gazoo Racing races during stage 10 of Rally Dakar2022 from Wadi Ad Dawasir to Bisha, Saudi Arabia on January 12, 2022 // SI202201120174 // Usage for editorial use only

Henk Lategani Brett Cummings (Toyota Gazoo Racing) ha estat quart per davant de Sebastien Loeb i Fabian Lurquin (Prodrive Bahrain Raid Xtreme), que ha acabat per davant de Nasser Al-Attiyah i Matthieu Baumel (Toyota Gazoo Racing), cosa que li ha valgut per retallar 1m25s més a la general. Això vol dir que pel que fa a la classificació general i a dues etapes per al final del Dakar, la diferència ha quedat entre els dos en 32m40s

Yazeed Al Rajhi i Michael Orr (Overdrive Toyota) conserven la tercera posició i ara estan a 55m48s del primer lloc. Orlando Terranova – Dani Oliveras (Prodrive Bahrain Raid Xtreme) són quarts a poc més de mitja hora del tercer lloc.

Jakub Przygonski – Timo Gottschalk (X-Raid Orlen Team) que ahir havia caigut a la sisena posició avui ha tornat a pujar a la cinquena, amb les tripulacions entre el quart i el setè amb només 20 minuts de diferència, i moltes coses poden canviar d’un dia a l’altre. dia. Giniel de Villiers/Dennis Murphy (Toyota/Toyota Gazoo Racing) són sisens a gairebé cinc minuts per darrere de l’home de X-Raid.

Vladimir Vasilyev/Oleg Uperenko (VRT Team) són setens uns quatre minuts per darrere de Villiers. Més enrere estan Sebastian Halpern/Bernardo Graue (Mini X-Raid Mini John Cooper Works Rally) i Mathieu Serradori/Loic Minaudier (Century SRT Racing) amb Mattias Ekstrom/Emil Bergkvist (Audi Sport) Top 10, vuit minuts per davant de Vaidotas Zala/Paulo Fiúza (Teltonika Racing).

Red Bull

Álvarez – Monleón han acabat l’etapa d’avui vuitens i són vintens a la general. Nani Roma i Àlex Haro han acabat divuitens, mentre que Carlos Checa, Laia Sanz i Isidre Esteve s’han seguit a la classificació entre els llocs 39 i 41.

En la classificació general Laia Sanz és 23a i Isidre Esteve 25eè.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share