WRC: M-Sport i RedBull, no és el que sembla

L’espectacular decoració de Puma Rally1, presentada al Redbull Hangar, està en boca de tothom. Parant una mica d’atenció, es nota un detall particular. El Rally1 destinat a Gus Greensmith té lateral d’un color més fosc i és evident que falta Red Bull. Probablement serà un dels tres patrocinadors principals del pilot britànic que apareixerà al costat: Crown Oil, Gap o Rockdoor.

Per això, els rumors que ficaven RedBull com a patrocinador oficial de M-Sport han estat desmentits, encara que encara queda per aclarir la posició de Craig Breen, que fins la temporada passada no apareixia dins dels pilots de la famosa beguda.

Es tracta d’una situació que resultaria lògica ja que RedBull també és propietari del promotor del Campionat del Món de Ral·lis i semblaria estrany patrocinar un equip alhora. Però M-Sport, l’únic equip semiprivat del Mundial, necessita com l’aigua de maig els diners d’un fort i potent patrocinador.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share