DAKAR 2022: Richards es fica la bena abans de la ferida amb els Audi

En una entrevista a Motorsport.com Richards, que va veure el seu BRX Hunter acabar en segona posició, va dir que estava molt preocupat per l’evident diferència en el rendiment del cotxe elèctric d’Ingolstadt:

Crec que ara hem de trobar un bon equilibri, perquè està clar que aquest any ha estat una lluita entre Toyota i nosaltres, però tothom sap que Audi és molt més ràpid que els nostres cotxes. Hem de garantir que tothom tingui una competència justa. I aquesta és la feina de la FIA, en cas contrari, Audi vindria aquí i mataria la competició. Hem de resoldre aquest problema.

És molt difícil que la FIA en aquests moments tingui el control quan tens noves tecnologies. I, per tant, els hem de donar temps per analitzar les dades i tornar a tenir-ho tot igual. Crec que entre nosaltres i Toyota no podem discutir gens. Tot sembla bé, vaig parlar amb Seb i Nasser [Al-Attiyah], sembla que tots pensen que estem igualats

Però és evident que el rendiment d’Audi està a un altre nivell. Tenen 200 kg de sobrepès, però molt més ràpid que el nostre cotxe. Així que si haguessin estat fiables haurien guanyat per una hora, fàcilment.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments