WRC: Latvala davant el repte més important com a cap de l’equip Toyota

Després d’haver viscut una temporada exitosa de debut com a cap d’equip, Jari-Matti Latvala s’enfronta a un repte més gran amb el desenvolupament i funcionament d’un cotxe nou i la marxa del seu cap de files.

Abans d’un primer enfrontament contra Hyundai i M-Sport a Monte-Carlo, el finlandès està òbviament impacient per veure el resultat del treball realitzat per tot el seu equip.

Els ral·lis està entrant en una era completament nova i és un moment molt emocionant. Hi ha molts signes d’interrogació i el Rallye Monte-Carlo ens donarà algunes respostes. Com a equip hem treballat molt per estar preparats, però ningú no pot saber com es comparen els diferents cotxes fins que arribem al primer ral·li. També podríem veure una diferència entre els pilots que se senten més segurs amb els seus cotxes nous i els que encara buscaran aquesta confiança.

Si començar una temporada amb un cotxe completament nou és evidentment emocionant, fer-ho en edpecialss desconegudes a Monte-Carlo ho és encara més!

“Hi ha molts canvis als quals s’han d’adaptar amb la manera de conduir i de configurar els cotxes. Durant les proves, això potser va ser el més important per a l’equip: que els nostres pilots se sentissin segurs i còmodes al volant. Per a un pilot, Monte-Carlo sempre ha estat el ral·li més dur del campionat. Molt dependrà de les condicions: tenim més potència, però com s’utilitza aquesta potència en condicions de neu i gel? A més, el pas de Gap a Mònaco significa que hi ha moltes especials noves. Hi ha tantes incògnites i és realment emocionant”.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share