WRC: El “jubilats” Ogier i Loeb marquen el ritme en el shakedown del Rallye Monte-Carlo 2022

En els 2.290 metres del shakedown del Rallye de Monte-Carlo,reservat només al Rally1, ha estat dominat pels dos Seb, Ogier i Loeb, el vuit vegades campió del món ha acabat per davant del nou vegades per només cinc dècimes.

En un asfalt perfectament sec, les diferències han estat realment petites amb altres dos favorits en aquesta prova, Elfyn Evans i Thierry Neuville.

Nacho Mateo

L’any ha començat de manera contradictòria per Toyota, mentre Ogier marcava el millor registre, Takamoto Katsuta havia de tornar a Mònaco després de problemes tècnics amb el seu Yaris. Però els problemes de Toyota no s’acaben aquí, Kalle Rovanperä es quedava aturar a mig tram i era remolcat fins la sortida. La fiabilitat, clau.

A Hyundai, Ott Tänak va fer un ràpid viatge a l’assistència prop del shakedown per resoldre un problema del motor. Finalment, a M-Sport, el Puma de Gus Greensmith ha trobat més problemes menors en la primera passada perdent gairebé vint segons en dos quilòmetres.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share