WRC: Wilson veu possibilitats de que Loeb faci més proves amb M-Sport

Com us podeu imaginar, els responsables de M-Sport Ford , Malcolm Wilson (General Manager) i Richard Millener (Team Leader) s’han tret un bon pes de sobre, ja que s’ha comprovat que tota la feina que han fet fins ara, sobretot en aquest darrer any, ha donat els seus fruits.

Això sí, és només el començament, tenim un campionat llarg per davant, però de moment estem segurs que almenys tenen un cotxe per competir:

“Va ser un esdeveniment increïble. Tothom que ve aquí amb cotxes nous i guanyar en l’última etapa és fantàstic. Nous reglaments, noves tecnologies, híbrids i veure una competència tan equilibrada és increïble. No us podeu imaginar l’esforç i el compromís d’aquests nois, són ells els que mereixen aquest triomf, per fer aquest cotxe tal com és, el suport de tothom, i de Ford Performance als Estats Units.

Wilson

Tothom sap que ens vam centrar en aquest cotxe, i des del primer dia que vaig veure el cotxe en marxa, vaig tenir confiança que tindríem un cotxe guanyador a les nostres mans i la combinació de posar Sébastien Loeb al cotxe va ser increïble.

Veure’l agafar el lideratge al ral·li del segon dia va ser molt emotiu, veure que tot el treball donava els seus fruits. Encara que no guanyéssim, sabíem el progrés que havíem aconseguit, però guanyar va ser increïble.

És la meva vida, significa molt per a mi, evidentment hi havia la pressió que tens quan estrenes un cotxe, i també per això em sento alleujat.

A més, també és important que tots els pilots fossin competitius, Craig va fer una gran feina, va estar darrere dels dos Seb que tots coneixem, no faran tot el campionat, va ser crucial per a nosaltres començar bé aquí, l’equip té coneixements i experiència, així que crec que estem en una bona posició.

Ah, i encara podem tenir Seb Loeb uns quants esdeveniments més, encara no ho sabem…

Richard Millener sintonitza en la mateixa línia:

Nacho Mateo

“És increïble el que va passar, molt de drama, incertesa fins al final, faig un parèntesi per dir que em sap greu el que li va passar a Ogier però així són les curses. Amb Loeb, amb el cotxe nou, és fantàstic. Fer-ho aquí a Montecarlo és increïble.

L’any passat vam fer unes bones curses, però sabíem que guanyar seria molt difícil. Per això vam posar tot el focus en el 2022, fins i tot abans de començar l’any passat. Els enginyers, l’equip de disseny hem treballat molt per estar on som, amb les proves, però hem arribat aquí sense saber com anàvem a ser, és un resultat de somni. Craig (Breen) va treballar dur per pujar al podi, Loeb volia demostrar que encara és competitiu i que podria guanyar, i una vegada més va demostrar que probablement és el millor pilot de ral·lis”.

“Com sabeu, també miro els ral·lis com a aficionat, perquè m’agrada molt, i veure que després de 300 km arriben a l’última especial amb tot per decidir és fantàstic. Ogier va tenir mala sort amb la punxada. És fantàstic veure com pot ser aquest esport, com van les històries, per a mi és una de les millors coses del món participar en tot això. Estic molt content. De vegades els passa a uns, de vegades a altres, tothom es mereixia guanyar i tothom va fer una feina fantàstica, és gairebé impossible descriure la sensació”.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share