WRC: El Ral·li de Suècia ja té llista d’inscrits per a l’edició de 2022

Per a aquest segon esdeveniment de la temporada del WRC a Suècia, 50 equips estaran presents amb onze Rally1 a la sortida, com a Monte-Carlo.

En la categoria reina, òbviament no hi haurà Sébastien Loeb i Sébastien Ogier, “substituïts” per Lorenzo Bertelli (sense nominació al campionat de constructors) i Esapekka Lappi. A WRC2, els favorits són Andreas Mikkelsen, Nikolay Gryazin, Jari Huttunen, aquest últim inscrit amb el Ford Fiesta Rally2, Emil Linhdolm o Ole Christian Veiby.

A l’espera de la publicació oficial de la llista aprovada per la FIA, els organitzadors ja han revelat el contingut d’aquesta llista sense els números. La llista numerada s’espera a finals de setmana on hi apareixerà en Marc Martí copilotant a Bruno Bulacia a bord d’un Skoda Fabia Rally2.

Rally1

 • Craig Breen/Paul Nagle (Ford Puma Rally1)
 • Adrien Fourmaux/Alexandre Coria (Ford Puma Rally1)
 • Gus Greensmith/Jonas Andersson (Ford Puma Rally1)
 • Lorenzo Bertelli/Simone Scattolin (Ford Puma Rally1)
 • Takamoto Katsuta/Aaron Johnston (Toyota GR Yaris Rally 1)
 • Elfy Evans/Scott Martin (Toyota GR Yaris Rally 1)
 • Kalle Rovanperä/Jonne Halttunen (Toyota GR Yaris Rally 1)
 • Esapekka Lappi/Janne Ferm (Toyota GR Yaris Rally 1)
 • Oliver Solberg/Elliott Edmondson (Hyundai i20N Rally 1)
 • Ott Tänak/Martin Järveoja (Hyundai i20N Rally 1)
 • Thierry Neuville/Martijn Wydaeghe (Hyundai i20N Rally 1)


WRC2

Andreas Mikkelsen/Torstein Eriksson (Skoda Fabia Evo), Nikolay Gryazin/Konstantin Aleksandrov (Skoda Fabia Evo), Marco Bulacia/Marcelo Der Ohannesian (Skoda Fabia Evo), Jari Huttunen/Mikka Lukka (Ford Fiesta), Mattias Adielsson/David Arhusiander (Ford Fiesta), Georg Linnamae/James Morgan (Volkswagen Polo GTI), Ole Christian Veiby/Stig Rune Skjärmoen (Volkswagen Polo GTI), Emil Lindholm/Reeta Hämäläinen (Skoda Fabia Evo), Eerik Pietarinen/Antti Linnaketo, (Volkswagen Polo GTI), Per-Gunnar Andersson/Anders Fredriksson (Ford Fiesta)

WRC3 

Jon Armstrong/Kamil Kozdron, Lauri Joona/Mikael Korhonen, William Creighton/Liam Regan, McRae Kimathi/Mwangi Kioni, Panatgiotis Roustemis/Christos Bakloris, Robert Virves/Aleks Lesk, Sami Pajari/Enni Mälkönen,

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments