WRC: Neuville encén les brases dins de Hyundai

En declaracions a Dirtfish, Thierry Neuville va demostrar que no li agradava que el seu nou company de Hyundai, Oliver Solberg, hagués abandonat per la inhalació de fums a la cabina del Hyundai i20 N Rally1.

Neuville entén que pel treball que ha tingut l’equip, de preparació:

“Veure que Oliver (Solberg) no ha pogut arribar al final per uns petits problemes és una mica decebedor. Era important per als punts dels fabricants. No m’agrada veure’ns rendir-nos tan ràpidament”.

El cert és que Oliver Solberg va començar a queixar-se d’aquest problema aviat, cosa que no passava en els cotxes d’Ott Tanak i Thierry Neuville. No obstant això, el pitjor de tot és la insensibilitat del belga, perquè a aquest nivell, si un pilot decideix “aturar-se”, és perquè té molt bones raons per fer-ho, perquè, a més, un jove amb tot per fer-ho. demostrar, el que vol és conduir el màxim de temps possible el cotxe, per aprendre i evolucionar.

Això ens diu que Oliver Solberg, quan va decidir retirar-se, ho va fer perquè era realment necessari i que un company s’hi adreci amb paraules poc amables a través de la premsa no és gaire bo.

Neuville, per altra banda també comenta les seves sensacions al acabar el ral·li. El belga va donar tot el que tenia i no tenia a la Power Stage, per només aconseguir tres punts extra:

Al final d’aquesta cursa, ens vam quedar amb sentiments de decepció i frustració. Vam tenir un cap de setmana difícil. Vaig conduir al màxim al Power Stage, ho vaig donar tot, així que vaig quedar decebut amb el temps. Hi va haver una gran quantitat de treball darrere de les especials per preparar aquest esdeveniment, el meu i de Martijn, així com l’equip, així que és difícil acceptar tornar sense cap recompensa.

Hi ha diferents àmbits en els quals treballarem, però el més important és la fiabilitat. Hem de ser molt més forts per als propers esdeveniments.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments