WRC3: Més val Pajari en mà que Černý volant

Sami Pajari va vèncer a Jan Černý per 7,6 segons i va guanyar el Ral·li de Montecarlo al WRC3, una categoria en la qual tots els participants corren amb l’únic cotxe que existeix per aquesta normativa, el Ford Fiesta Rally3.

Amb només quatre competidors a la sortida, va ser Jan Černý qui va marcar el ritme dijous, el txec va sorprendre els seus rivals arribant al final de la jornada amb 21,2 segons d’avantatge sobre Pajari. El duet líder es va allunyar ràpidament del tercer classificat, Enrico Brazzoli, que es trobava ja a més d’un minut.

Cerny ford fiesta Rally3 monte-carlo 2022
Nacho Mateo

Després de l’inici fulgurant de Černý, Sami Pajari va marcar els millors temps en quatre especials reduint les diferències, però les coses li van anar molt malament a la cronometrada Val-de-Chavagne/Entrevaux i es quedava un altre cop a 26,7 segons del líder. En aquest punt Enrico Brazzoli ja estava a més 11m7.5s.

Sami Pajari va reaccionar dissabte i es va posar al capdavant del WRC3. El vigent campió de la ​​JuniorWRC atacava al liderat amb un Sisteron amb molta neu va deixar el txec a 14,7 segons a la general. L’últim dia, Pajari va ampliar la diferència fins als 34,5 segons en la penúltima especial, però després va tenir un ensurt al PowerStage, on va perdre 26,9 segons amb Cerny. El marge entre ells va ser finalment de 7,6 segons.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share