WRC: Croàcia i el Safari amplien els seus contractes per continuar dins del calendari

Després del dur impacte que va suposar la pandèmia de la Covid19 al calendari del WRC, ara sembla que els màxims mandataris del campionat volen assentar les bases del futur de la competició. Primer va ser Kènia i ara és Croàcia que confirmem la seva presència durant els propers any campionat del món de ral·lis.

L’organització del ral·li de Croàcia ha confirmat avui un nou contracte amb el promotor del WRC que cobreix tres edicions més fins al 2024 per a la ronda d’asfalt amb seu a Zagreb. El Ral·li de Croàcia 2022 serà la tercera prova del WRC del 21 al 24 d’abril.

Mentre la batalla entre Loeb i Ogier estava en el seu punt màxim d’interès diumenge al matí, a l’Automobile Club de Mònaco va rebre una delegació de l’organització del Ral·li Safari Kenya.

A les oficines de l’organització monegasca es va signar un nou acord entre Kenya i el promotor per acollir la ronda africana fins al 2026 al campionat mundial de ral·lis. A l’espera de tots aquests terminis, Kenya acollirà el WRC tal com estava previst aquest any del 22 al 26 de juny.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share