WRC: Sardenya presenta el seu itinerari per al 2022

El Ral·li de Sardenya ha donat a conèixer avui el seu recorregut per l’edició de 2022 amb la tornada a l’Alguer com a principal novetat.

Previst pel 2 al 5 de juny i després del retorn a Olbia l’any passat, el Ral·li de Sardenya 2022 torna a les seves arrels recents a l’altre costat de l’illa a l’Alguer. Malgrat aquest gran canvi, les modificacions a l’itinerari són molt lleus amb la tornada d’algun tram clàssics, però el major novetat està programada per dijous al vespre amb un súper especial al costat d’Olbia on tindrà lloc l’inici cerimonial. Això ja estava previst l’any passat, però finalment es va cancel·lar per motius relacionats amb la COVID-19.

I com des del 2020, aquest esdeveniment tindrà la particularitat d’oferir dos passades d’una mateixa especial dins d’un mateix bucle. En total, 314,31 km estaran al programa d’aquesta edició, enfront dels 303,10 de la temporada passada.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments