WRC: M-Sport s’assegura quatre cotxes durant la temporada 2022 amb el fitxatge de Loubet

Fóra dels focus mediàtics gran part de la temporada 2021 després de ser atropellat per un cotxe, el pilot cors ha anunciat aquest divendres el retorn al Campionat del Món de Ral·lis de la millor manera.

Després de dues temporades dedicades a defensar els colors de Hyundai a través de l’equip francès 2C Competition, el Campió del Món WRC2 2019 tornarà a les files de M-Sport (després d’una temporada al WRC2 el 2017) per a un programa parcial de set proves el 2022.

Al volant del Ford Puma Rally1, Loubet començarà el seu any a Croàcia abans de continuar la seva temporada a Portugal, Sardenya, Estònia, Finlàndia ( la prova per definir) abans d’acabar a Grècia i Catalunya, sense la pressió de ser nomenat per aconseguir punts de constructor

“Formar part de l’equip aquest any és increïble. L’equip va mostrar el seu nivell de rendiment a Monte-Carlo, el Puma sembla ser una autèntica bèstia, és realment genial. Quan ets pilot, vols estar al millor cotxe, vols el millor possible per demostrar el teu potencial, i això és el que necessito aquesta temporada. És una temporada crucial per a mi i sé que amb M-Sport tindré tot el que necessito per fer-ho bé.

L’equip M-Sport assegura, gràcies al fitxatge del jove francès, s’assegura la presència de quatre Pumes a la majoria de les proves de la temporada. Després d’haver confiat el seu quart cotxe a Sébastien Loeb a Monte-Carlo, l’italià Lorenzo Bertelli completarà l’alineació a Suècia.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share