WRC: Ogier crítica la falta d’autonomia dels Rally1

Sébastien Ogier quan parla no és mai un tema menor, ell que en els darrers 9 anys ha estat sens dubte el màxim exponent dels ral·lis i que és una autoritat d’aquest esport està deixant perles en les seves declaracions ara que ja no competeix a temps complert.

Després del primer ral·li amb un cote híbrid, Ogier afegeix més carn a la graella amb unes declaracions que segur no agraden als estaments esportius sobre els Rally1 i el seu mode 100% elèctric. Al Monte-Carlo van ser 3,6 km i a Suècia s’espera que sigui inclús menys.

Aquesta és la tendència del moment, cotxes verds! Siguem seriosos: si volem fer els nostres WRC híbrids, els haurem d’utilitzar elèctricament durant més temps que en aquestes minitransferències i a través de l’empenta addicional a les proves especials.

Si la FIA vol anar pel camí «verd» i ho vol fer seguint la tecnologia híbrida, els cotxes han de demostrar la seva capacitat per recórrer més de dos o tres km en mode elèctric, en cas contrari, l’efecte que s’aconsegueix és oposat a l’objectiu, i els nous fabricants mai, mai s’acostaran al WRC.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments