WRC: La setmana de la moda de Milà deix a Bertelli sense el Ral·li de Suècia 2022

L’esperat retorn de Lorenzo Bertelli en el proper ral·li de Suècia al volant d’un Ford Puma Rally1 no serà possible per obligacions professionals.

Fill gran del CEO de la marca de moda Prada, l’italià juga un paper cada cop més important en aquesta empresa i s’haurà de quedar a Itàlia per assistir a la Setmana de la Moda de Milà que tindrà lloc del 22 al 28 de febrer, les mateixes dates que la prova sueca, del 21 al 27.

Entrevistat per Motorsport.com, Richard Millener, director de l’equip de l’equip, òbviament lamenta aquesta retirada però no exclou una aparició del pilot italià durant l’any.

“Va tenir compromisos professionals amb la desfilada de Milà, així que no pot estar a la sortida del Ral·li de Suècia. A Suècia, tindrem tres cotxes a l’inici de l’esdeveniment. Espero tenir Lorenzo a l’inici d’un esdeveniment en el futur, però depèn molt dels seus plans de treball. Per a nosaltres, córrer amb tres cotxes en lloc de quatre no és una gran diferència. Però és una llàstima. Ens hauria agradat veure’l allà i tenir un pilot semiprofesional o privat al cotxe hagués estat genial, però de vegades les coses no surten com vols”

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments