ERC: Pardo de la mà de Hankook a la conquesta de l’Europeu

Després d’obtenir el títol de Campions d’ERC2, aconseguint la victòria en tots els ral·lis en què va participar de la mà de Suzuki, Javier Pardo fa el salt al títol continental absolut.

Per aquesta nova temporada el pilot gallec seguirà formant part de l’equip Suzuki Motor Ibérica, pilotant el Suzuki Swift R4lly S als ral·lis que l’equip disputi a l’Estat. Però el seu nou repte estarà en el Campionat Europeu (ERC), amb un projecte liderat per Hankook i amb el suport institucional de la Xunta de Galícia a través del Xacobeo 21-22; i d’Ourense província Termal.

El pas endavant de Pardo venia demanant-se a crits, per una velocitat i uns triomfs incontestables allí on ha participat. Ara tocarà combinar el treball en el desenvolupament dels nous pneumàtics Hankook amb les aspiracions màximes europees al volant de l’Skoda Fabia Rally2, en una temporada d’aprenentatge.

Agrair a Hankook per haver-me elegit per a aquesta tasca, a Suzuki Motor Ibérica per permetre que participi amb una altra marca a l’ERC, i a les institucions gallegues per continuar mantenint la seva ajuda. Per descomptat, també a la resta de patrocinadors i col·laboradors que han aconseguit tirar endavant aquest projecte.

Després d’uns tests inicials com a presa de contacte, el primer esdeveniment serà el Ral·li Serra de Fafe i Felgueiras que es disputarà a Portugal el 12 i 13 de Març.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments