RAIDS: Pons fa el salt al Campionat del Món de Bajas 2022

Eduard Pons continuarà també progressant en la complicada disciplina de les proves tot-terreny després d’aconseguir per tercer cop consecutiu la corona de Campió de Catalunya de Ral·lis la passada temporada i de guanyar la categoria Silver del Supercampeonato de España de Rallyes (S-CER)

El pilot lleidatà ha decidit pujar un esglaó més en la seva carrera esportiva i realitzar el campionat sencer de Bajas inscrit dins de la modalitat que està reservada als vehicles de moda en la disciplina dels raids: els lleugers Side-by-Side.

El programa de l’equip PONS rallysport inclou un total de set proves, començant aquest mateix cap de setmana al Pròxim Orient, després d’una parada de cinc mesos començarà un frenètic tour europeu per Itàlia, Espanya, Polònia i Portugal, on s’espera un increment notable dels participants que es centren en el vell continent, sovint molt experimentats.

Per les dues últimes Bajas caldrà desplaçar-se de nou fins a la Península d’Aràbia, concretament a l’Aràbia Saudita a mitjans de novembre i a Dubai a principis de desembre, on es tancarà una intensa temporada.

Dins de la categoria T4 son vuit els equips inscrits, tots ells amb vehicles de la marca Can-Am, de fins a sis nacionalitats diferents. L’Eduard i l’Oriol composen l’únic equip català de la prova i intentaran sortir del país jordà amb el millor resultat possible tot i desconèixer-ne el terreny.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share